Prosincové Zažij skialpy: pátek večer bezpečně po sjezdovce, v sobotu podle nálady. S krásným dárkem a zdarma pro všechny!

Autor

Máš skialpy nebo splitboard? Přijeď příští víkend do Špindlu začít sezonu! Nemusíš se nikde registrovat a dostaneš parádní čelenku! V tomto textu jsou pro tebe připraveny veškeré důležité informace včetně argumentů, proč zahájit skialpovou sezonu právě 17. a 18. prosince ve Špindlerově Mlýně. 

Prosincové Zažij skialpy: pátek večer bezpečně po sjezdovce, v sobotu podle nálady. S krásným dárkem a zdarma pro všechny!

Původně jsme plánovali akci uspořádat dle konceptu, kterým chceme projekt směřovat letos i do dalších let – dvoudenní program včetně vyhřívaného zázemí, jídla, přednášky horské služby a společenského posezení. Šrouby covidové situace jsou nicméně stále poměrně utaženy a výhled opatření týkajících se sportovních organizovaných akcí nám nehraje do karet. Rozhodli jsme se proto pro úpravu formátu a věříme, že vás naše řešení potěší. Zabalit to a nehýbat se není řešení. 

Pátek 17. prosince

Stěžejním cílem našeho projektu je informovat, vzdělávat, rozšiřovat znalosti o skialpinismu a podpořit tak bezproblémové vztahy mezi všemi skupinami v horském prostředí a bezpečný pohyb v přírodě. Díky vstřícným krokům Skiareálu Špindlerův Mlýn bude v pátek v čase 16:00–19:00 umožněno vyšlápnout si červenou sjezdovku od spodní stanice lanovky Medvědín, a to naprosto bezpečně bez možnosti střetu s rolbou, skútrem či vyhýbání se pracujícím sněžným dělům. Jedná se o vyjímečnou příležitost, kdy skiareál toto povolil. Znovu se to už opakovat nebude a ty tak máš šanči zažít něco skutečně jedinečného! 

Nevybíráme startovné, neorganizujeme hromadný výšlap. Je na každém, kdy a s kým si tuto jedinečnou a naprosto bezpečnou aktivitu vyzkouší. Není potřeba se nikde registrovat, stačí pouze využít možnosti, kterou společně se skiareálem poskytujeme. 


Sobota 18. prosince

V sobotu vás jistě na skialpy vyrazí spoustu. V časovém okně 9:00–12:00 se budeme pohybovat pod černou sjezdovkou Medvědín, kde si můžete vyzvednout svou sportovní čelenku Zažij skialpy – stačí se o ni přihlásit. Opět rádi poradíme s výbavou a pomůžeme se servisem. Na skialpy však vyráží každý sám či se svou partičkou kamarádů. Chceme dát vyznavačům skialpinismu i ostatním návštěvníkům hor vědět, že začínáme něco nového a do budoucna se na nás můžou obrátit. Je nutné podotknout, že trasa nevede po sjezdovce, v této době jsou sjezdovky vyhrazené pouze lyžařům.  

Celé dopoledne zde bude také k dispozici servis skluznice lyží. Lyže vám naparafínujeme, vykartáčujeme či uděláme základní strukturu, ať jste na sezonu připraveni. 

Každý, kdo dorazí, dostane funkční sportovní čelenku Zažij skialpy, kterou lze využít na všechny sportovní aktivity, nejen na výšlap na horách. 

Rád bys vyrazil na skialpy, ale nemáš vybavení? 

Koukni do půjčovny našeho partnera, HARFASPORT, půjčovna ZDE.

Zažij skialpy – nový sportovní projekt pro každého
Autor

Letos v prosinci spatří světlo světa nový a jedinečný sportovní projekt z dílny Petr Čech Sport s názvem Zažij skialpy! Registruj se na akce - Zažij skialpy na Medvědíně, Zažij skialpy na Plešivci a Zažij skialpy ve Svatém Petru

Pokračovat ve čtení

Zažij Skialpy

Autor Zažij Skialpy

Zažij skialpy je sportovní projekt pro širokou veřejnost bez rozdílu výkonnosti nebo věku. Není nic lepšího než být s partou kamarádů nebo rodinou v přírodě.

Hlavní partneřiKooperativa
Harfa sport
MONZAS
Cardion
PartneřiNutrendd
Loapp
Haglofs
Oficiální DodavateléSilva