První ročník projektu Zažij skialpy je u konce, byla to bomba!

Autor

Týden před tím než začalo jaro, skončila první sezona nového projektu Zažij skialpy. Projekt, který je určen široké veřejnosti a všem, kteří mají rádi skialpinismus a nebo s ním teprve začínají. Šli jsme do toho, jak se řiká po hlavě a věříme, že sezona to byla úspěšná! Celkem Vás na naše akce dorazilo více než 250 a to je skvělé číslo a moc si Vaši důvěřy vážíme! Účast na všech akcích byla letos ZDARMA a už nyní se těšíme na příští zimu, ale ještě před tím si pojďme letošní ročník v krátkosti shrnout. :) 

První ročník projektu Zažij skialpy je u konce, byla to bomba!

17. - 18. prosince, premiéra ve Špindlerově Mlýně! 

Sezonu jsme odstartovali netradičně nočním výšlapem na Medvědín, kdy po domluvě se skiareálem bylo zajištěno, že na sjezdovce nebyly rolby ani skůtry a účastníci se tak nemuseli ničeho bát. V sobotu byl připraven ve stanu pojišťovny Kooperativy mazací a technický servis a následně se vyráželo na tůru na Bradlerovy Boudy a zpátky. Trasa byla zvolena tak, aby ji zvládnul i uplný začátečník. Každý účastník navíc dostal parádní čelenku ZDARMA! 

12. února, příjemné překvapení na Plešivci! 

Pro většinu účastníků to znamenalo premiéru v této lokalitě v Krušných horách. V rámci programu se účastníci mohli těšit i na workshop a přednášku od Horské služby, která byla zaměřna na edukaci, jak se pohybovat v horách co nejvíce bezpečně a názornou ukázku, co dělat pokud se utrhne lavina. Den jako z pohádky! 

12. března, zavírák sezony ve Sv. Petru! 

Sezona se uzavřela tam, kde to celé začalo - v Krkonoších. Účastníci si v rámci přihlášení mohli vybrat, do jaké skupiny dle výkonnosti by chtěli být zařazeni. Každá skupina měla dva vedoucí, kteří v případě potřeby poradili s vybavením a nastavili tempo, tak aby všichni zvládali a byl to pro ně co nejvíce plnohodnotný zážitek. Opět nechyběl workshop na práci s pípákem, sondou a lopatou od Horské služby. 

Věříme, že se první ročník projektu Zažij skialpy povedl na výbornou, co řikáte? :) 

Jsme hlavně rádi, že se nám podařilo zvolit takový koncept, který byl vhodný opravdu pro všechny věkové a výkonnostní skupiny a mohl se zúčastnit každý, kdo měl vybavení a chuť. Už teď se těšíme na další ročníky, protože máme plno nápadů, poznatků a doufáme, že u toho budete s námi! 

Ještě jednou moc děkujeme za Vaši důvěru, moc si ji vážíme!

Tým Zažij skialpy

 

Zažij skialpy – nový sportovní projekt pro každého
Autor

Letos v prosinci spatří světlo světa nový a jedinečný sportovní projekt z dílny Petr Čech Sport s názvem Zažij skialpy! Registruj se na akce - Zažij skialpy na Medvědíně, Zažij skialpy na Plešivci a Zažij skialpy ve Svatém Petru

Pokračovat ve čtení

Zažij Skialpy

Autor Zažij Skialpy

Zažij skialpy je sportovní projekt pro širokou veřejnost bez rozdílu výkonnosti nebo věku. Není nic lepšího než být s partou kamarádů nebo rodinou v přírodě.

Hlavní partneřiKooperativa
Harfa sport
MONZAS
Cardion
PartneřiNutrendd
Loapp
Haglofs
Oficiální DodavateléSilva