Skialpové plány na rok 2024

Autor

Zdravíme všechny příznivce skialpinismu a rádi bychom vám před koncem kalendářního roku sdělili naše plány pro nadcházející sezonu. Chystáme několik zásadních novinek, které popisujeme níže.  

Skialpové plány na rok 2024

V roce 2024 plánujeme celkem 3 akce s tím, že dvě budou v České republice a jedna v Rakousku. 

Jako první akci chystáme na Pradědu, kde jsme v předchozích dvou sezonách nebyli, ale věříme, že tuto lokalitu určitě oceníte, protože Jeseníky mají co nabídnout. Tato akce bude primárně pro začátečníky nebo ty, kteří na skialpech dlouho nebyli a rádi by si osvěžili základy. 

Následně v polovině února pojedeme do Rakouska, konkrétně do střediska Planneralm, které je skvěle dostupné z ČR (5 hodin z Prahy). V rámci pořádného dobrodružství pojedeme obytňáky. Variantou v případě, že nemáte obytňák k dispozici je, že pojedete s kamarády nebo rodinou osobním autem a ubytujete se v blízkosti střediska. Ráno pak stačí dorazit za námi a vyrazíme na výlet společně. Protože tato akce bude v Rakousku, tak je pro středně pokročilé skialpinisty. 

Sezonu zakončíme začátkem března na námi dobře známém Kralickém Sněžníku, kde budeme ubytováni v penzionu Kraličák. V případě, že se chystáte jet jako skupinka, tak bude možné si zarezervovat dva celé apartmány Trojice. Tato akce je pro ty, kteří na skialpech již párkrát byli a jsou středně pokročilí. 

Kompletní informace budou zveřejněny začátkem roku 2024 v propozicích na odkazech níže. Aktuálně dáváme dohromady přesnou podobu nadupaného účastnického balíčku. V neposlední řadě chystáme novinku ohledně možnosti zapůjčení a testování vybavení na celý víkend. 

Zažij skialpy na Pradědu

Zažij skialpy v Rakousku

Zažij skialpy na Kralickém Sněžníku

Přejeme všem co možná nejklidnější svátky a těšíme se na vás. 

Tým Zažij skialpy

Zažij skialpy – nový sportovní projekt pro každého
Autor

Letos v prosinci spatří světlo světa nový a jedinečný sportovní projekt z dílny Petr Čech Sport s názvem Zažij skialpy! Registruj se na akce - Zažij skialpy na Medvědíně, Zažij skialpy na Plešivci a Zažij skialpy ve Svatém Petru

Pokračovat ve čtení

Zažij Skialpy

Autor Zažij Skialpy

Zažij skialpy je sportovní projekt pro širokou veřejnost bez rozdílu výkonnosti nebo věku. Není nic lepšího než být s partou kamarádů nebo rodinou v přírodě.

Hlavní partneřiKooperativa
Harfa sport
MONZAS
Cardion
PartneřiNutrendd
Loapp
Haglofs
Oficiální DodavateléSilva