Testování TOP skialpového vybavení ve Špindlu zdarma pro účastníky akce Zažij skialpy!

Autor

Odtajňujeme velkou parádu! Ve spolupráci s naším sportovním partnerem HARFASPORT jsme pro vás připravili na nejbližší akci Zažij skialpy ve Špindlu testovací lyže Black Crows, lavinové batohy Ortovox a lavinové sety, abyste si je mohli vyzkoušet na vlastní kůži. Těšit se můžete kromě TOP vybavení i na povídání zkušených skialpových odborníků.

Testování TOP skialpového vybavení ve Špindlu zdarma pro účastníky akce Zažij skialpy!

Na každé březnové akci Zažij skialpy bude díky zmiňované spolupráci s HARFASPORT testovačka se SUMMIT ACADEMY.
 
Ve Špindlu bude připraveno vše kromě bot, konkrétně:

  • 20 párů lyží Black Crows,detální rozpis níže, 
  • vázání Fritschi,
  • pásy Kohla,
  • 20 párů holí,
  • 10 lavinových batohů Ortovox s kompletní lavinou výbavou (pípák, sonda, lopata). 
    • 5x Freerider pánský 28 / 5x Freerider dámský 28s

Modely lyží

"Kilová lyže, se kterou do kopce doslova poletíš, avšak tam zábava nekončí, teprve začíná. Chceš jezdit strmé žlaby i v propadajícím se firnu, zmrzlém ledu, nebo po vypadnuvších lavinách, zkrátka ať je podmínka jakákoliv. Tam všude se můžeš spolehnout na oporu v lyžích Mentis Freebird." 

Kompletní informace na stránkách summit academy

"Komfortní, ultralehká a snadno ovladatelná lyže ova freebird. Inovovaná pro ještě plynulejší zážitek při sjezdu. Ideální pro lehčí váhy a ty, kteří lyžují s menší razancí a chtějí se vozit." 

Kompletní informace na stránkách summit academy

"Pokud hledáš univerzální skialpinistickou lyži, která tě podrží za každých podmínek, zkus inovovaný black crows orb freebird. Na vynikající vlastnosti tohohle modelu se můžeš spolehnout, ať už půjdeš lyžovat Satanův žlab v Mengusové dolině nebo vyhlášené sjezdy v Chamonix." 

Kompletní informace na stránkách summit academy

"Univerzální skialpová lyže, kterou budeš milovat od podzimu do jara. Inovovaný shape a vyladěná tuhost ti přinese méně vibrací a ještě větší pohodlí při jízdě od firnu po prašan."

Kompletní informace na stránkách summit academy.

Celá tato paráda je ZDARMA, stačí si zakoupit účastnický balíček, program akce 4. března a obsah balíčku najdeš ZDE. Máš tak jedinečnou možnost vyzkoušet to nejlepší skialpové vybavení a u toho si užít parádní den.


 
Programem i testováním Tě provede profi personál přímo v zázemí akce, následně vyrazíme dle výkonnostních skupin na výlet.
 
Těšíme se na Tebe!

Zažij našlapaný den na skialpech v Krkonoších
Autor

V sobotu, 4. března máš jedinečnou možnost zažít krásný den na horách. Přijeď sám nebo s partou kámošů, každý je vítán! Program se uskuteční ve Sv. Petru a je vhodný pro všechny výkonnostní skupiny. Pokud jsi ještě na skialpech nebyl, tak to vůbec nevadí a níže v článku se dozvíš jak můžeš využít slevu na vypůjčení vybavení. 

Pokračovat ve čtení

Zažij Skialpy

Autor Zažij Skialpy

Zažij skialpy je sportovní projekt pro širokou veřejnost bez rozdílu výkonnosti nebo věku. Není nic lepšího než být s partou kamarádů nebo rodinou v přírodě.

Hlavní partneřiKooperativa
Harfa sport
MONZAS
Cardion
PartneřiNutrendd
Loapp
Haglofs
Oficiální DodavateléSilva