Užij si poslední event této zimy. Zažij s námi skialpy ve Špindlu!

Autor

V sobotu 12. března máš opět jedinečnou možnost zažít krásný den na horách. Přijeď sám, s partou kámošů, každý je vítán!  Program se uskuteční ve Sv. Petru a je vhodný pro všechny výkonnostní skupiny, účast doporučujeme i úplným začátečníkům. Prostě pohoda :) Jak bude den probíhat?
 

Užij si poslední event této zimy. Zažij s námi skialpy ve Špindlu!

ČASOVÝ HARMONOGRAM, SOBOTA 12. BŘEZNA – SV. PETR, ŠPINDLERŮV MLÝN

Potkáme se ve Svaťáku ve Špindlu, meeting pointem je velký bílý stan, který bude fungovat jako zázemí souběžné akce projektu Stopa pro život, Krkonošská 70. Místo srazu bude viditelně označeno. GPS pozice pro jednoduchou orientaci ZDE.

Časový harmonogram dne

  • 9:45 sraz, úvodní slovo
  • 10:00 odchod skupiny 1 (10-15 lidí)
  • 10:15 odchod skupiny 2 
  • 10:30 odchod skupiny 3
  • 13 - 14 h - návrat do ski areálu

 

Kudy a jak dlouho půjdeme?

Nebudeme všechno rovnou prozrazovat, ale čeká nás zhruba 11 km dlouhý výšlap s převýšením okolo 650 metrů. Výlet nám zabere něco okolo 3 hodin, které strávíme pozorováním krásných výhledů po hřebenech Krkonoš. Dolů se vrátíme bezpečně po sjezdovce. Nikdo se nemusí bát, nebude to nic technicky náročného. 

Lavinová instruktáž

Abychom se opět něco naučili a cítili se při výletech bezpečně, v rámci výšlapu bude připravena lavinová instruktáž s horským vůdcem. Máš se na co těšit! Každá skupina bude mít svého instruktora, kluci se těší na zvídavé dotazy :) To, co nám ukáže horský vůdce, si v druhé části výletu vyzkoušíš na vlastní kůži v rámci doplňkového programu. 

Přihlášení na akci a parkování

Registrace je ZDARMA, z kapacitních důvodů je počet míst omezen, s registrací na nic nečekej! Přihlášení je nutné mailem na info@zazijskialpy.cz. Do zprávy nám dej vědět, v jaké chceš být skupině. 

Skupina 1 – na skialpy chodím pravidelně, rád a rychle :)
Skupina 2 – párkrát jsem to zkusil, těším se na výhledy
Skupina 3 -  je to moje poprvé, nechci nikam spěchat

Pro parkování využijte oficiální parkovací plochy města Špindlerův Mlýn. Doporučujeme přijet s dostatečným časovým předstihem, v sobotu ráno nebudeme rozhodně jediní, kdo chce ve Špindlu na lyže :-)

Registrace je ZDARMA, z kapacitních důvodů je počet míst omezen. Přihlášení je nutné mailem na info@zazijskialpy.cz 

Těšíme se, zažijeme skialpy!


 

 

 

Zažij skialpy – nový sportovní projekt pro každého
Autor

Letos v prosinci spatří světlo světa nový a jedinečný sportovní projekt z dílny Petr Čech Sport s názvem Zažij skialpy! Registruj se na akce - Zažij skialpy na Medvědíně, Zažij skialpy na Plešivci a Zažij skialpy ve Svatém Petru

Pokračovat ve čtení

Zažij Skialpy

Autor Zažij Skialpy

Zažij skialpy je sportovní projekt pro širokou veřejnost bez rozdílu výkonnosti nebo věku. Není nic lepšího než být s partou kamarádů nebo rodinou v přírodě.

Hlavní partneřiKooperativa
Harfa sport
MONZAS
Cardion
PartneřiNutrendd
Loapp
Haglofs
Oficiální DodavateléSilva