Zažij skialpy se přesouvají z Plešivce do Špindlu na sobotu 4.3.

Autor
Zažij skialpy se přesouvají z Plešivce do Špindlu na sobotu 4.3.

Ahoj sportovci,

Ohledně blížícího se víkendu a plánované akce Zažij skialpy na Plešivci pro vás nemáme dobrou zprávu.

Kvůli sněhovým podmínkám na místě a lokální předpovědi by nebylo možné akci zorganizovat v takové kvalitě, jakou inzerujeme, slibujeme a za kterou si chceme stát. Trasa vhodná na výšlap by byla dlouhá jen cca 1km a tím bychom vám krásy tohoto sportu jistě nepředstavili…

V kombinaci s aktuální předpovědí jsme se rozhodli akci 4.2. zrušit a nahradit ji novým termínem na novém místě, které máme vyzkoušené z minulé zimy. Místo Plešivce vám tedy přinášíme novou lokalitu a termín, konkrétně 4. března (Svatý Petr-Špindlerův mlýn).
 
Naší základní myšlenkou je poskytnout zájemcům ten nejlepší možný skialpový program, v aktuální situaci bychom toho na Plešivci nebyli schopni a nechceme vás tahat za nos. 
 
Dejte nám prosím vědět, zda se akce účastníte v novém termínu a lokalitě. Pokud vám termín nevyhovuje, je možnost se přihlásit na jinou z našich akcí, viz ZDE.

Čekají nás tak všechny letošní akce v březnu. Naštěstí staré přísloví praví „březen, na skialp vlezem!“. 
 
Děkujeme za pochopení,

Tým Zažij skialpy a partneři akce
 
 

Zažij skialpy – nový sportovní projekt pro každého
Autor

Letos v prosinci spatří světlo světa nový a jedinečný sportovní projekt z dílny Petr Čech Sport s názvem Zažij skialpy! Registruj se na akce - Zažij skialpy na Medvědíně, Zažij skialpy na Plešivci a Zažij skialpy ve Svatém Petru

Pokračovat ve čtení

Zažij Skialpy

Autor Zažij Skialpy

Zažij skialpy je sportovní projekt pro širokou veřejnost bez rozdílu výkonnosti nebo věku. Není nic lepšího než být s partou kamarádů nebo rodinou v přírodě.

Hlavní partneřiKooperativa
Harfa sport
MONZAS
Cardion
PartneřiNutrendd
Loapp
Haglofs
Oficiální DodavateléSilva