Akce v Koutech se přesouvá kvůli nedostatku sněhu

Autor

Doufáme, že jsi do roku 2023 vstoupil úspěšně. Bohužel, hned na začátek pro tebe nemáme dobrou zprávu. Kvůli špatným sněhovým podmínkám jsme nuceni přesunout termín první akce. 

Akce v Koutech se přesouvá kvůli nedostatku sněhu

Včera jsme se byli na místě podívat a jak můžeš vidět na fotce níže na krásný výšlap to opravdu není. Bohužel, ani předpověď nám nehraje do karet a proto jsme se rozhodli akci, která byla naplánovaná na 7.1. přesunout na březnový termín 18.3. Věříme, že sněhové podmínky budou již takové, aby šla akce uspořádat v námi požadované kvalitě. 

NOVÝ TERMÍN AKCE JE 18.3.2023, LOKALITA ZŮSTÁVÁ STEJNÁ

Záleží nám na tom, aby všichni účastníci odjížděli spokojení a v aktuální situaci bychom toho nebyli schopni docílit a víkend by si nikdo neužil. 

Děkujeme za pochopení a v případě jakýchkoliv dotazů nás neváhej kontaktovat na info@zazijskialpy.cz. Pokud ti nový termín nevyhovuje, peníze ti samozřejmě vrátíme, popřípadě si můžeš vybrat jinou akci. 

Organizační tým Zažij skialpy

 

V. díl ze skialpového seriálu pojištovny Kooperativa #bezpecnostmazelenou - pozor na rolby
Autor

Pokud jste si naplánovali skialpovou túru a chystáte se stoupat po sjezdovce, nezapomeňte, že budete využívat prostor určený k jinému druhu lyžování, a proto je potřeba vždy stoupat po okraji sjezdovky. Obzvláště ostražití buďte v případě, kdy se chystáte stoupat po uzavření sjezdových tratí. Téměř určitě se při vašem výstupu potkáte s rolbami, které budou upravovat sjezdovky pro provoz na další den. Rolba váží několik tun, vepředu má těžkou radlici, vzadu zase ostrou frézu. Srážka s rolbou není příjemná ani pro Chucka Norrise, natož pro smrtelníka jako vy. 
 

Pokračovat ve čtení

Zažij Skialpy

Autor Zažij Skialpy

Zažij skialpy je sportovní projekt pro širokou veřejnost bez rozdílu výkonnosti nebo věku. Není nic lepšího než být s partou kamarádů nebo rodinou v přírodě.

Hlavní partneřiKooperativa
Harfa sport
MONZAS
Cardion
PartneřiNutrendd
Loapp
Haglofs
Oficiální DodavateléSilva