Jedinečný zážitek pro všechny. Skialpy na Králickém Sněžníku tě nadchnou!

Autor

V sobotu 11. března se uskuteční další díl akce s názvem „Zažij skialpy na Kralickém Sněžníku“, která, jak již název napovídá, nadchne všechny milovníky zimních sportů i horské turistiky. Patříš mezi nadšence, pro které jsou hory a lyže neodmyslitelnou součástí života, pak se máš rozhodně na co těšit. Stejný zážitek ale čeká i na ty, kteří se chystají pohybu v přírodě teprve přijít na chuť.

Jedinečný zážitek pro všechny. Skialpy na Králickém Sněžníku tě nadchnou!

Skialpinismus si získává na čím dál tím větší popularitě, a to jak mezi vrcholovými sportovci, tak i ryzími amatéry. Pokud si chceš ověřit jeho kouzlo na vlastní kůži, pak budeš mít ideální příležitost. 

Vyber si svou úroveň

Že na skialpech teprve začínáte a vaše zkušenosti jsou získané tak maximálně na internetu či od zkušenějších kolegů? Nemáš se vůbec čeho obávat. Během registrace, která probíhá tak, že stačí napsat na info@zazijskialpy.cz a uvést své dosavadní zkušenosti se skialpy. Na základě této přihlášky budeš zařazen do jednotlivých skupin.   

Součástí programu bude celodenní výšlap, obtížnost bude odvozena právě na základě jednotlivých výkonnostních skupin. Nemusíš mít obavy, nejde zde o žádné porovnávání schopností či umístění, hlavním cílem je seznámit tě se základy skialpinismu i krásnou krajinou Národní přírodní rezervace.
Po celou dobu ti budou plně k dispozici zkušení instruktoři, kteří tě krok za krokem zasvětí do základů skialpinismu. Zároveň ochotně poradí s výběrem nejvhodnějšího vybavení, pomůžou zlepšit techniku a v případě tvého zájmu, doporučí ty nejlepší lokality pro skialpy v České republice.

Radost z pohybu, informace i bezpečnost

Pohyb v krásné přírodě v okolí Kralického Sněžníku ti zpestří kromě neocenitelných rad expertů včetně toho, jak postupovat při lavinové záchraně. Během ní se dozvíš, na co si dát v horách největší pozor či jak se pohybovat v horském prostředí, tak abys byl ty i tvoji přátelé v bezpečí a mohli si maximálně vychutnat krásy rezervace a zároveň chránili přírodu. 

 

Účastnický balíček

Akce je kapacitně omezena na 60 míst. Vše Ti pošleme krásně zabaleno až domů. 

ÚČASTNICKÝ BALÍČEK ZA 1 490,- KČ OBSAHUJE

  • Poukaz na 1.200,- Kč od HARFA SPORT – uplatnit lze online nebo v Praze v kamenné prodejně,
  • 50% slevu na půjčovnu vybavení HARFA SPORT,
  • minilékárničku od našeho garanta bezpečnosti KOOPERATIVA, 
  • svítilnu od našeho garanta bezpečnosti KOOPERATIVA,
  • Funční čelenku Zažij skialpy,
  • Qwizz protein bar od našeho partnera výživy NUTREND,
  • ECO BAG s logem Zažij skialpy,
  • Služby vedoucího skupiny od garanta kvality Českého horolezeckého svazu,
  • Edukativní program v průběhu a po výšlapu,
  • A pozor! Pro prvních 20 registrovaných je připravena skialpová sportovní čepice od značky HAGLOFS.

Pokud tedy máš chuť zažít parádní den na čerstvém vzduchu a vychutnat si spolu s rodinou či přáteli nezapomenutelný den v krásném okolí Kralického Sněžníku, pak se na tebe budeme 11. března těšit!

Zásady bezpečného chování v horském terénu
Autor

V posledních letech se zvýšilo množství návštěvníků horských oblastí ať už u nás, tak i v zahraničí. Pokora k horám a ohleduplnost k přírodě však hodně lidem chybí. Proto stále častěji dochází k tomu, že Horská služba musí absolvovat záchranné a pátrací akce, které by nebyly zapotřebí za předpokladu, že by se lidé drželi základních pravidel chování v horách. Není to nic složitého. V následujících řádcích je shrnuto tzv. Desatero Horské služby

Pokračovat ve čtení

Zažij Skialpy

Autor Zažij Skialpy

Zažij skialpy je sportovní projekt pro širokou veřejnost bez rozdílu výkonnosti nebo věku. Není nic lepšího než být s partou kamarádů nebo rodinou v přírodě.

Hlavní partneřiKooperativa
Harfa sport
MONZAS
Cardion
PartneřiNutrendd
Loapp
Haglofs
Oficiální DodavateléSilva