Přesováme akci Zažij skialpy na Kralickém Sněžníku

Autor

S lítostí oznamujeme, že vzhledem k extrémně teplému počasí jsme nuceni přesunout akci Zažij skialpy na Kralickém Sněžníku

Přesováme akci Zažij skialpy na Kralickém Sněžníku

Vzhledem ke sněhovým podmínkám není v současné době možné skialpovou akci na Kraličáku uspořádat. Jak to tam momentálně vypadá se můžete kouknout ZDE

Aktuálně pracujeme s náhradní variantou, o které bychom zveřejnili konkrétní informace začátkem příštího týdne až budeme mít vše potvrzené a budeme si jisti sněhovými podmínkami.
 
Všem, kteří si zakoupili účastnický balíček vrátíme 100 % ze zaplacené částky. 

Děkujeme za pochopení. 

Tým Zažij skialpy

Pohyb na sjezdovce na skialpech
Autor

Fitness skitouring je v posledních letech nejvýrazněji se rozvíjející odvětví skialpinismu. Jde vlastně o výstup i sjezd po sjezdovce nebo lesní cestě, tedy nenáročném terénu. Běžně jde o součást kondiční přípravy. Pozor ale na to, že ne všechny skiareály jsou skialpinistům nakloněny. Na co všechno si skialpinisté pohybující ve skiareálech musí dávat pozor si shrneme v následujících řádcích. 

Pokračovat ve čtení

Zažij Skialpy

Autor Zažij Skialpy

Zažij skialpy je sportovní projekt pro širokou veřejnost bez rozdílu výkonnosti nebo věku. Není nic lepšího než být s partou kamarádů nebo rodinou v přírodě.

Hlavní partneřiKooperativa
Harfa sport
MONZAS
Cardion
PartneřiNutrendd
Loapp
Haglofs
Oficiální DodavateléSilva