Zažij s námi boží skialpový víkend v Koutech včetně našlapaného účastnického balíčku!

Autor

Přátelé a kamarádi, je to tady! Se začátkem prosince otevíráme registraci na první event letošní zimy skialpového projektu Zažij skialpy! A máš se na co těšit! Jaký bude program? Jaké novinky a spolupráce jsme si připravili? Co vše a kdo na Tebe čeká? Přečti si článek a vše se dozvíš.

Zažij s námi boží skialpový víkend v Koutech včetně našlapaného účastnického balíčku!

Minulý rok jsme započali naši pouť ve světě skialpinismu a pozitivní reakce účastníků našich eventů nás utvrdili, že jdeme správným směrem.

  • Chceme kombinovat sportovní aktivitu v přírodě s edukativním programem, který nás obohatí v různých oblastech.
  • Chceme si společně užít čerstvého vzduchu v partě podobně smýšlejících lidí.
  • Chceme ukázat krásy skialpinismu a podpořit rozvoj této aktivity na území ČR.

 

Nikdy si na skialpech nestál? Baví Tě, ale nemáš k dispozici vybavení? Nemáš s kým vyrazit? Přesně pro Tebe jsme tady my. Společně s našimi partnery (Český horolezecký svaz, Harfa sport, Kooperativa) Tě naučíme úplné základy anebo posuneme Tvé limity, na věku ani výkonnosti nezáleží. Nemusí se bát ostřílení matadoři, ani úplní začátečníci, jdeme se hlavně bavit! 

V zimě 2023 uspořádáme naše eventy ve 3 lokalitách – v Koutech nad Desnou, na Plešivci a na Králickém Sněžníku. Kompletní přehled eventů ZDE. Začínáme 7. ledna v Koutech. 

Kouty, 18.3.2023

První event jsme naplánovali v Koutech nad Desnou v Olomouckém kraji. Našli jsme zde ideální podmínky pro náš sportovní i edukativní program. Nabízíme možnost našlapaného účastnického balíčku včetně ubytování nebo pouze samostatný balíček. 

Každému účastníkovi chceme poskytnout maximální možný servis, akce je proto omezena na 60 míst. Jakmile se kapacita naplní, na akci již není možné se přihlásit. Pro prvních 20 registrovaný je navíc připraven opravdu TOP dárek.

Co Tě na akci čeká?

  • Sejdeme se v sobotu v 9:00 a rozdělíme se do skupin podle výkonnosti (1 skupina = max 15 lidí) - svou výkonnost nám hlásíš při nákupu balíčku.
  • Ukážeme si vše potřebné pod vedením instruktorů z Českého horolezeckého svazu, kteří jsou vedoucími skupin v rámci sportovního programu - jsou těmi nejlepšími v oboru!
  • Následuje celodenní výšlap – nezávodíme, výlet si užíváme a nasáváme informace (a čerstvý vzduch ).
  • Každá skupina se také může těšit na program v rámci výletu – jak se chovat bezpečně na skialpech? Co si mám zabalit na tůru? Kam můžu na skialpy vyrazit v ČR? Vše Ti řekneme. 
  • Odpoledne po návratu nás čeká přednáška ohledně vybavení a bezpečnosti na horách.

Ti, kteří si zakoupí pouze účastnický balíček se pak plni zážitků vrací domů a ti, kteří mají balíček i s ubytováním s námi zůstávají do neděle. Večer posedíme, poklábosíme, probereme nové poznatky a v plánu je také beseda se sportovními osobnostmi. Jména si zatím necháme jako překvapení 

V neděli po snídani je v plánu druhý výlet, opět na pohodu, bez předem určených skupin, záleží na domluvě na místě. Prostě pohoda. My půjdeme na výlet samozřejmě taky. Po návratu se rozloučíme, naložíme výbavu a vyrazíme směrem k domovům. Šťastní, s novými poznatky a třeba i s novými kamarády. 

Účastnický balíček

Akce je kapacitně omezena na 60 míst. Vyber si balíček s nebo bez ubytování. Vše Ti pošleme krásně zabaleno až domů. 

Účastnický balíček za 1.490,- Kč obsahuje:

  • Poukaz na 1.200,- Kč od HARFA SPORT – uplatnit lze online nebo v Praze v kamenné prodejně,
  • 50% slevu na půjčovnu vybavení HARFA SPORT,
  • minilékárničku od našeho garanta bezpečnosti KOOPERATIVA, 
  • svítilnu od našeho garanta bezpečnosti KOOPERATIVA,
  • Funční čelenku Zažij skialpy,
  • Qwizz protein bar od našeho partnera výživy NUTREND,
  • ECO BAG s logem Zažij skialpy,
  • Služby vedoucího skupiny od garanta kvality Českého horolezeckého svazu,
  • Edukativní program v průběhu a po výšlapu,
  • A pozor! Pro prvních 20 registrovaných je připravena skialpová sportovní čepice od značky HAGLOFS.

Pobyt na celý víkend? Jasně!

Budeme rádi, pokud s námi strávíš celý víkend – lze si zakoupit též balíček i s ubytováním pátek – neděle a se snídaní. Cena tohoto balíčku je 3.990,- Kč/ osoba včetně obsahu výše. Bydlení je zařízené parádní v apartmánech Vila Kouty

Jak se mohu přihlásit?

Chceš jet? No hurá! Napiš na info@zazijskialpy.cz, dej nám vědět, zda máš zájem o balíček s nebo bez ubytování, popiš nám svou výkonnost / zkušenost se skialpy a pošli nám své osobní údaje (jméno a adresa). 

Bude to bomba, těšíme se na Tebe! 

Půjčovna vybavení

Díky úžasné spolupráci s HARFA SPORT máme připravenu pro naše účastníky slevu 50% na půjčovnu vybavení! Platí pro online půjčovnu tak fyzicky na prodejně v Praze. 

Stačí použít kód „zazijskialpy23

Vzhledem k oblibě zimních radovánek doporučujeme s půjčením neotálet a zajistit si vše potřebné s předstihem. Protože se na eventu potkáme osazenstvo z celé ČR, jsme schopni vybavení do Koutů zavézt a poté dopravit zpátky do Prahy. 

Bude to bomba, těšíme se na Tebe! 

Tým Zažij skialpy

Zažij skialpy – nový sportovní projekt pro každého
Autor

Letos v prosinci spatří světlo světa nový a jedinečný sportovní projekt z dílny Petr Čech Sport s názvem Zažij skialpy! Registruj se na akce - Zažij skialpy na Medvědíně, Zažij skialpy na Plešivci a Zažij skialpy ve Svatém Petru

Pokračovat ve čtení

Zažij Skialpy

Autor Zažij Skialpy

Zažij skialpy je sportovní projekt pro širokou veřejnost bez rozdílu výkonnosti nebo věku. Není nic lepšího než být s partou kamarádů nebo rodinou v přírodě.

Hlavní partneřiKooperativa
Harfa sport
MONZAS
Cardion
PartneřiNutrendd
Loapp
Haglofs
Oficiální DodavateléSilva